sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Lontoo

Blogi muotoon tehdyt Lontoo aiheiset sivut. Oikealla löytyvät linkit alasivuille. Tämä sivu on etusivu eli käytännössä viimeisin blogipostaus.

Vasemmalta löytyvät linkit ja Lontoon turistikartta.

Alasivut:

Etusivu - Tämä sivu.
Olympiakisat - Tietoja 2012 järjestetyistä Lontoo olympiakisoista
Lontoon nähtävyydet - Tärkeimmät Lontoon nähtävyydet yhdellä sivulla (Tower, BigBen, Lontoon sillat, HMS Belfast)
Lontoon liikennevälineet - Täällä kerrotaan miten liikut Lontoossa. Bussilla, metrolla vai taksilla. Myös kävellä saa ja joskus sataa.

3 kommenttia:

  1. Lontooseen ei koskaan kyllästy, se ei koskaan petä odotuksiasi, se on aina ystävällinen ja "lämmin".

    VastaaPoista
  2. Tänne olisi hyvä saada lisää noita Lontoon yksittäisiä nähtävyyksiä ja vaikka vielä päiväretkien kohteita. Lontoostahan on mukavan lyhyt matka esimerkiksi vanhoihin yliopistokaupunkeihin Oxfordiin ja Cambridgeen samoin kuin etelärannikolla sijaitsevaan Brightoniin. Pitkän viikonlopun aikana voisi kuluttaa puolet päivästä jossain yllä mainituista ja palata illaksi takaisin Lontoon iltaelämästä nauttimaan.

    VastaaPoista
  3. Minä taas lukisin mielelläni Lontoon keskihintaisista mutta silti mukavista ruokapaikoista ja pubeista. Pubeissahan saa ymmärtääkseni myös aterioita, ainakin maaseudulla asiat olivat niin. Mitä Lontoossa kannattaa menulta etsiä, onko siellä mitään paikallista tai peribrittiläistä tarjolla? Entäpä kansainvälisen keittiön valinnanmahdollisuudet, Lontoohan on kansojen sulatusuuni, joten kait jokainen siirtomaa jne.on edustettuna?

    VastaaPoista